Transzfer Budapest

VIP Transzfer Szolgáltatás

Eseményre, rendezvényre kölcsönözne sofőrt?

Szívesen részt venne egyedül vagy kisebb társasággal egy eseményen/rendezvényen Budapesten? A rendezvényre szeretne kényelmesen és stílusosan megérkezni és onnan úgy is távozni?

Ez könnyen lehetséges stresszmentesen, biztonságosan és kényelmesen, ha igénybe veszi exkluzív sofőr szolgáltatásunkat, melyhez igényes, korszerű luxusautókat biztosítunk.

Gépjárműparkunk és profi sofőrjeink a garancia, hogy Ön bárhol megjelenhet szolgáltatásunk igénybevételével Budapest különböző, akár éjszakai rendezvényein.

VIP ügyfélként kezeljük minden kedves ügyfelünket. Függetlenül attól, hogy balett-előadás, operaház, zenei rendezvény, színházi előadás, koncert, éjszakai klub, vagy éttermi vacsora a cél, időben odaér és onnan távozva kényelmesen és biztonságosan szálláshelyére is szállítjuk.

+36 20 328 60 31
+36 70 322 71 69

Személyre szabott szolgáltatásunk része, hogy nem csak nappal, de akár éjjel is a rendelkezésére állunk. Szolgáltatásunk nem korlátozódik csak Budapestre, a meglátogatni kívánt rendezvénye lehet bárhol az országban, vagy akár a szomszédos országokban is.

Élvezze a budapesti éjszakai élet adta szórakozási lehetőségeket.

Gépjárműparkunk biztonságos, korszerű és luxus autók széles választékát kínálja. Sofőr szolgáltatásunk professzionális, minden esetben engedéllyel rendelkező és ügyfél-orientált munkatársakat takar.

Ne feledjen keresni minket, ha részt szeretne vennie egy esti rendezvényen Budapesten. Élvezze a lenyűgöző éjszakát és válassza VIP transzfer szolgáltatásunkat!

További részletekért keressen minket az elérhetőségeinken!

+36 20 328 60 31
+36 70 322 71 69